Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd.

Cheeron Laser (QY Laser) didegake ing taun 2008, khusus kanggo R&D mesin pemotong laser, desain, produksi lan penjualan. Kita nggatekake teknologi, kualitas, aplikasi, kompatibilitas optimalisasi pasar lan njupuk "efisiensi sing luwih dhuwur, kinerja sing luwih dhuwur, presisi sing luwih dhuwur" minangka target. Kita uga wis ngembangake luwih saka 80 model produk, saben jinis mesin wis tekan pasar utama domestik lan internasional. 

FAKTOR KAMI

  • our-factory4
  • our-factory5
  • our-factory6
  • our-factory8
  • our-factory1
  • our-factory2
  • our-factory3
  • our-factory7