Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd.

Cheeron Laser (QY Laser) didegaké ing taun 2008, Yaitu perusahaan Cina, dununge ing Wuxi, China. khusus kanggo pemotong laser serat R&D, desain, produksi lan penjualan. Kita nggatekake teknologi, kualitas, aplikasi, kompatibilitas optimalisasi pasar lan njupuk "efisiensi sing luwih dhuwur, kinerja sing luwih dhuwur, presisi sing luwih dhuwur" minangka target. Kita uga wis ngembangake luwih saka 80 model produk, saben jinis mesin wis tekan pasar utama domestik lan internasional. 

FAKTOR KAMI

  • our-factory4
  • our-factory5
  • our-factory6
  • our-factory8
  • our-factory1
  • our-factory2
  • our-factory3
  • our-factory7