Mesin pemotong laser serat 15000W 2500x8000mm

Katrangan singkat:

Kekuwatan 15000W
Ukuran tabel  2000x6000mm / 2500x8000mm / 2500x12000mm
Nglereni sirah Raytool-fokus
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake pamrosesan logam / papan galangan kapal / bangunan lan bahan kandel liyane.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan merek terkenal kanthi kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

Parameter Teknis

Barang

Parameter

15000W

1

Generator Laser

IPG Jerman, utawa Raycus buatan China

2

Dawane Laser

1070nm

3

Frekuensi Baleni Laser

CW

4

Sistem nyopir mekanik

Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

YASKAWA, Jepang

7

Y unit servo poros

YASKAWA, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

YASKAWA, Jepang

9

Matesi watesan

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0,2mm (kanggo bahan kandhel kurang saka 0.4mm)

11

Maks. Ngethok kekandelan

≤25mm kanggo baja karbon
≤20mm kanggo waja tahan karat

12

Terus Waktu Kerja

≥20 jam

13

Maks. Ukuran Potong

2000x6000mm

2500x6000mm

2500x8000mm

2500x12000mm

14

Akurasi Nglereni Wortable

0,05mm / m

15

Presisi Posisi sing Diulang

± 0,05mm / m

16

Pasokan Daya

Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Konsumsi Daya

Barang

Jeneng

Konsumsi Daya  

(KW / H)

Total Daya

Divisor

Konsumsi Daya Total

1

Generator Laser

43.0

81.0

81 * 50%

= 40,5

40.5Kw / Jam

2

Tabel Nglereni

15.5

3

Chiller Banyu

15.0

4

Kipas sing mboseni

7.5

Biaya Produksi Mesin

Nglereni konsumsi gas
Contone: Lembar baja ringan 1mm terus diiris
Setengah tank O2, saben tank O2 (tekanan 15.5Mpa, kemurnian 99.5%), regane udakara 2,6 USD / tank, 1.3usd / saben
Contone: nglereni terus sheet stainless steel utawa aluminium 1mm
Liquid N2, 125kgs / tank (kanthi biaya 41usd) bisa digunakake sajrone 12 jam
Kauntungan N2 Cairan (kemurnian 99,99%) dibandhingake karo gas murni N2 (kemurnian 99,99%):
Regane luwih murah, udakara 1/4 gas N2 murni
ngirit wektu ganti tank lan ngindhari sisa-sisa sisa ing tank.

Biaya Produksi Mesin Total

Barang

Jeneng

MS (1mm)

SS (1mm)

1

Konsumsi daya

$ 5,50

$ 5,50

2

Gas

$ 1,30

$ 3,50

3

Bagéan sing bisa dienggo (kaca pangayoman, dering keramik, nozel, lensa fokus)

$ 0,50

$ 0,50

Total

$ 7,30

$ 9,50

Sampel Nglereni

15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine5
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine3
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine6
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine4
15000W 2500x8000mm Fiber laser cutting machine7

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining produsen pemotong laser serat 2000x6000 15000w paling gedhe lan profesional ing China. Kanthi klompok personel profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan mesin pemotong laser serat 2000x6000 15000w kanthi rega murah lan kualitas apik kanthi layanan paling apik.

Informasi liyane nambah wechat ing ngisor iki: nacy2010-cloud


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk