Mesin Nglereni Laser Tabung 1500W

Katrangan singkat:

Daya: 1000W-3000W
Jinis Tabung: pipa bunder, kothak, persegi panjang, oval, segi telu lan pipa C
Ukuran tabung: pipa bunder 20-219mm, pipa persegi 150 * 150mm
Kepala nglereni: Raytool (fokus otomatis)
Sumber laser: IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)
Rong dhuwit
Chuck Ngarep: Pneumatik
Chuck Bali: Pneumatik
Maksimum Ngunggah
Pipa tunggal: 200kgs
Ngunggah: Opsional


Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Sheet And Tube Laser Cutting Machine001

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake forkitchenware, isi lemari, elevator lan macem-macem produksi lemari.

Pemotong Laser Fiber kasusun saka generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi merek kondhang lan struktur pandhuan kanthi kinerja sing apik kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing Pipa negara kanthi kecepatan tinggi jinis

1500W Tube Laser Cutting Machine4
1500W Tube Laser Cutting Machine5

Sampel Nglereni

1500W Tube Laser Cutting Machine10
1500W Tube Laser Cutting Machine6
1500W Tube Laser Cutting Machine8
1500W Tube Laser Cutting Machine7
1500W Tube Laser Cutting Machine9

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining produsen mesin pemotong laser serat 0260 + 6m 1500w paling gedhe lan profesional ing China. Kanthi klompok personel sing profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan mesin pemotong laser serat 0260 + 6m 1500w kanthi rega murah.

1500W Tube Laser Cutting Machine11
1500W Tube Laser Cutting Machine12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk