Babagan Kita

about-us

Babagan perusahaan

Wiwit didegake ing taun 2008, Cheeron Laser (QY Laser) terus dikembangake kanggo nyedhiyakake mesin pemotong laser laser berkualitas tinggi kanthi rega sing apik lan uga dadi salah sawijining perusahaan terkemuka ing China.

Sejarah perusahaan

Cheeron Laser (QY Laser) didegake ing taun 2008, khusus kanggo R&D mesin pemotong laser, desain, produksi lan penjualan. Kita nggatekake teknologi, kualitas, aplikasi, kompatibilitas optimalisasi pasar lan njupuk "efisiensi sing luwih dhuwur, kinerja sing luwih dhuwur, presisi sing luwih dhuwur" minangka target. Kita uga wis ngembangake luwih saka 80 model produk, saben jinis mesin wis tekan pasar utama domestik lan internasional. 

Apa sing nggawe Cheeron Laser (QY Laser) beda karo 90% pabrik domestik sing ngolah mesin pemotong laser serat optik:
1. Kita wiwit ngasilake mesin pemotong laser serat wiwit 2008. 12 taun ing lapangan iki nggawa luwih akeh pengalaman.
2. Kita setya karo mesin pemotong laser serat saka 700 watt nganti 15000 watt, lan kita ngarahake supaya paling apik supaya bisa saingan karo wong liya. Saiki kita nyedhiyakake 1500 watt nganti 20000 watt.
3. Perusahaan kasebut duwe tim R&D sing kuat, kalebu 65 insinyur, antarane yaiku 10 kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing mesin laser serat, sing fokus ing pangembangan teknologi anyar lan peralatan teknologi tinggi, sing ndadekake kita dadi pimpinan pasar.
4. Kita duwe tim layanan purna jual sing enom lan pengalaman karo 60 insinyur lokal lan 5 insinyur asing.

GH
Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing kuwat sing ora mung bisa nyedhiyakake mesin standar, nanging uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

Tim inti

Tim inti duwe postdoctoral lan gelar doktor, sing duwe latar mburi aplikasi laser lan riset ing luar negeri, lan luwih saka 10 taun pengalaman ing industri laser.
Tim teknis: kita duwe 65 teknisi
8 Insinyur Teknis Senior, utamane sing tanggung jawab karo R&D laser.
25 teknisi menengah, utamane sing tanggung jawab dhukungan teknis pra-penjualan lan layanan sawise-penjualan, kanggo njamin stabilitas karya mesin lan kredibilitas pasar;
32 insinyur teknis junior, utamane tanggung jawab kanggo manufaktur lan kontrol kualitas, kanggo njamin mesin bermutu, kinerja tinggi kanggo pelanggan.

Perusahaan kasebut duwe ide "menang miturut kualitas". Sawise 8 taun pembangunan lan tuwuh, sing paling penting yaiku entuk kapercayan pelanggan lan reputasi sing apik.

Kita yakin bisa dadi mitra paling apik!

Cilik Pelanggan

Customer case
Customer case3
Customer case2