Pemotong Laser sing Terjangkau

Katrangan singkat:

Kekuwatan 1000W
Ukuran tabel  1500x3000mm / 1500x4000mm / 1500x6000mm
Nglereni sirah Raytool (fokus otomatis)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake forkitchenware, isi lemari, elevator lan macem-macem produksi lemari.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan merek terkenal kanthi kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

Parameter Teknis

Barang

Parameter

1000W

1

Generator Laser

IPG Jerman, utawa Raycus buatan China

2

Dawane Laser

1070nm

3

Frekuensi Baleni Laser

CW

4

Sistem nyopir mekanik

Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

1000W servo single drive, Fuji, Jepang

7

Y unit servo poros

2000W servo dobel, Fuji, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

400W servo single drive, Fuji, Jepang

9

Matesi watesan

NPN, Omron, Jepang

10

Min Linewidth

0,2mm (kanggo bahan kandhel kurang saka 0.4mm)

11

Maks. Ngethok kekandelan

≤10mm kanggo baja karbon
≤6mm kanggo waja tahan karat

12

Terus Waktu Kerja

≥20 jam

13

Maks. Ukuran Potong

150 * 300cm

150 * 400cm

150 * 600cm

14

Akurasi Nglereni Wortable

0,05mm / m

15

Presisi Posisi sing Diulang

± 0,05mm / m

16

Pasokan Daya

Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel Nglereni

Laser cutting machine11
Laser cutting machine6
Laser cutting machine7
Laser cutting machine9
Laser cutting machine9

Cheeron Laser(Laser QY) kondhang minangka salah sawijining sing paling gedhe ing taun 1530 1000w serat laser cutter produsen lan pemasok ing China. Kanthi klompok personel profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan 1530100Mesin pemotong laser serat 0w kanthi rega murah lan kualitas apik kanthi layanan paling apik.

Video Nglereni Liyane kaya ing ngisor iki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk