Mesin mlengkung

  • Cnc Bending Machine High-precision Competitive Price Cnc Press Brake Bending Machine Press Brake

    Mesin Cnc Bending Harga Kompetitif presisi Cnc Press Brake Bending Machine Press Brake

    Mesin bending press hidrolik minangka mesin sing digunakake kanggo keperluan industri utamane kanggo mlengkung produk sheet metal. Iki mbentuk tikungan sing wis ditemtokake kanthi njepit benda kerja ing antarane doyo sing cocog lan mati. Bahan kasebut diselehake ing sadawane bentuk V lan ditekan saka ndhuwur kanthi doyo. Benders logam lembaran CNC iki bisa mbengkokake bagean sing ringkes lan kompleks, lan digunakake ing macem-macem industri mulai saka otomotif lan pesawat nganti omah lan lemari.