Sertifikasi

ce-bg

Perusahaan kita, mesthi nggadhahi kualitas minangka landasan perusahaan, ngupayakake pangembangan kanthi kredibilitas tingkat tinggi, netepi standar manajemen mutu iso9000 kanthi ketat, nggawe perusahaan peringkat paling dhuwur kanthi semangat terus maju lan optimisme.

Perusahaan kita wis duwe standar ISO lan kita ngurmati paten lan hak cipta pelanggan. Yen pelanggan nyedhiyakake desain dhewe, Kita bakal njamin yen bakal dadi siji-sijine produk kasebut. Muga-muga kanthi produk sing apik bisa ngasilake pelanggan kanthi gedhe.

CE1
CE2
fda
iso1