Mesin pemotong koil lan sheet

Katrangan singkat:

 Mesin pemotong koil lan sheet

Baja karbon 2mm, stainless steel, baja silikon, baja galvanis lan bahan gulungan logam liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan saka mesin nglereni laser panganan Koil

Siji mesin kanthi integral telu ing siji fungsi kanggo uncoiling, dipakani lan nglereni, mbongkar sing ngilangi cara produksi tradisional, mesin iki minangka lini produksi otomatis, kanthi kaluwihan:
1. ngirit biaya tenaga kerja: siji buruh bisa operator mesin kasebut
2. ngirit wektu mbukak lan mbongkar wektu, nambah efisiensi produksi 2 kali
3. Biaya bahan koil luwih murah tinimbang sheet, biaya straightening bisa ngirit 20usd / ton
4. cocok kanggo macem-macem produksi lan non-standar, file nglereni bisa bebas disimpulake kanggo ngirit bahan, tingkat pemanfaatan material umume luwih saka 90% ~ 95%
5. bahan ing koil mbutuhake ruang pabrik sing kurang, trep kanggo ngatur stok

Rincian Mesin

coil fed laser cutting machine 3
coil fed laser cutting machine4
coil fed laser cutting machine 5

1) Meja muter bakal nyuda goresan ing sisih ngisor sheet coil

1)Rolling table will reduce the scratches underside of the coil sheet
1)Rolling table will reduce the scratches underside of the coil sheet1

1) Meja muter bakal nyuda goresan ing sisih ngisor sheet coil

Sawtooth

1) Meja muter bakal nyuda goresan ing sisih ngisor sheet coil

2)Unloading Conveyor

Parameter Teknis

1

Nglereni kekandelan

Cminyak Sheet

Ketebalan koil standar≤2mm  

PS: Nalika kekandelan saya mundhak, jembaré Leveling lagi mudhun. 

Ing kekandelan 1.2mm kanggo produksi massa bahan koil paling apik.

Yen Lembar Manual Piring Ngemot kekandelan:

Luwih kurang saka 5mm, yen ora nganggo aluminium sawooth bakal dicekak luwih sithik

2

Maks. Ukuran Potong

Cjembaré lenga:  1300mm  

Sheet jembaré: 1500mm

Dawane: 3000mm

3

Ukuran tabel transfer

Jembar: 1500mm

Dawane: 3000mm

4

Pasokan Daya: Kabel telung phase AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita