Mesin pemotong laser koil

  • Coil material Laser Cutting Machine

    Mesin Nglereni Laser materi koil

    Aplikasi Mesin Nglereni Laser Koil
    Utamane apik kanggo produksi Kabinet Isi, ware Kitchen, Kabinet Industri, kabinet pelatih, sistem vatilasi. Lan Processing, lan kekandelan lembaran materi kurang saka baja karbon 2mm, baja tahan karat, baja silikon lan bahan gulungan logam liyane.