Mesin Nglereni Laser Bahan Coil

Katrangan singkat:

Aplikasi Mesin Nglereni Laser Koil
Utamane apik kanggo produksi Kabinet Isi, ware Kitchen, Kabinet Industri, kabinet pelatih, sistem vatilasi. Lan Processing, lan kekandelan lembaran materi kurang saka baja karbon 2mm, baja tahan karat, baja silikon lan bahan gulungan logam liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Teknis

■ Bobot Ngunggah Bahan: 5 ton lan 10 ton opsional
■ Parameter Sistem Pecahan: Akurasi Flatness ± 0,5mm
■ Ngalahake Lembar: ≤2mm utawa pelanggan
■ Lebar Ngatasi: 1300mm, 1500mm opsional
■ Akurasi Sistem Pakan: ± 0.2mm

Mesin ing pabrik pelanggan

Mesin pemotong laser kumparan pertama ing China dikembangake lan diprodhuksi ing taun 2015 dening factoru, nganti saiki kita ngasilake luwih saka 35 set kanggo pasar lokal cina lan pasar luar negeri kaya Indonesia lan Malaysia, kanthi memenuhi syarat-syarat para pelanggan kanthi ngirit. biaya tenaga kerja, nambah efisiensi produksi.

Coil material Laser Cutting Machine3
Coil material Laser Cutting Machine9
Coil material Laser Cutting Machine5
Coil material Laser Cutting Machine6
Coil material Laser Cutting Machine7
Coil material Laser Cutting Machine8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk