Kontak

Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd.

Alamat

 No.30 Hongyue Road, Hongshan Street, New District, Wuxi, Provinsi Jiangsu, China

Telpon

Telp: 0086-510-81973618
whatsapp: +86 13771335699

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita