Mesin Las Laser Genggem

Katrangan singkat:

Fleksibel kanggo ngelas kabeh bentuk, kayata T, L, busur gedhe lan bagean bunder kanthi diameter luwih saka 30mm


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

pagar tangga lan elevator, rak, oven, pagar baja stainless, kothak listrik, perlengkapan omah stainless steel, peralatan dapur, energi listrik, perabotan, pabrikan mobil, alat & mesin, militer, industri kapal lsp. 

Kekandelan materi lan las

Handheld Laser Welding Machine7

Kaluwihan mesin las laser

Keluwesan: cocog kanggo ngelas produk sing bentuke wae

Efisiensi dhuwur
• kacepetan las 2-10 kaping luwih cepet tinimbang kacepetan pemrosesan las tradisional • • kompatibel karo macem-macem model, lan wektu ganti ganti

Kualitas las tinggi:
• ora ana distorsi, ora ana bekas las, lan kuwat banget 
• las lapisan lumahing Gamelan lan ayu, ora prelu nggawe proses mecah luwih, ngirit wektu lan biaya 

Desain kompak modular kanthi papan tata letak sing kurang, apik lan gampang dikelola lan dikomisi;

Operasi sederhana: operator bakal miwiti kanthi cepet sanajan tanpa pengalaman.

Handheld Laser Welding Machine8
Handheld Laser Welding Machine13
Handheld Laser Welding Machine9
Handheld Laser Welding Machine10
Handheld Laser Welding Machine12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk