Mesin nglereni laser logam sing dhuwur

Katrangan singkat:

Kekuwatan 6000W-15000W
Ukuran tabel  2000x6000mm / 2500x6000mm / 
2500x8000mm / 2500x12000mm
Nglereni sirah Pengacara Precitec
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake pamrosesan logam / papan galangan kapal / bangunan lan bahan kandel liyane.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan kanthi merek kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kacepetan dhuwur high

Parameter Teknis

Barang

Parameter

8000W

1

Generator Laser

IPG Jerman, utawa Raycus buatan China

2

Dawane Laser

1070nm

3

Frekuensi Baleni Laser

CW

4

Sistem nyopir mekanik

Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

YASKAWA, Jepang

7

Y unit servo poros

YASKAWA, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

YASKAWA, Jepang

9

Matesi watesan

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0,2mm (kanggo bahan kandhel kurang saka 0.4mm)

11

Maks. Ngethok kekandelan

≤25mm kanggo baja karbon
≤20mm kanggo waja tahan karat

12

Terus Waktu Kerja

≥20 jam

13

Maks. Ukuran Potong

2000x6000mm

2500x6000mm

2500x8000mm

2500x12000mm

14

Akurasi Nglereni Wortable

0,05mm / m

15

Presisi Posisi sing Diulang

± 0,05mm / m

16

Pasokan Daya

Telung fase 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel Nglereni

Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table002
High power Metal laser cutting machine4
High power Metal laser cutting machine5
High power Metal laser cutting machine6
High power Metal laser cutting machine7

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining produsen pemotong laser serat 2000x6000mm 8000w paling gedhe lan profesional ing China. Kanthi klompok personel sing profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan mesin pemotong laser serat 2060 8000w kanthi rega murah lan kualitas apik kanthi layanan paling apik.

Informasi liyane nambah wechat ing ngisor iki: nacy2010-cloud


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita