Pemotong Laser Industri 2500 × 12000 tabel siji

Katrangan singkat:

Kekuwatan 6000W-8000W
Ukuran tabel  2000x12000mm / 2500x12000mm
Nglereni sirah Precitec (Jerman)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake pamrosesan logam / papan galangan kapal / bangunan lan bahan kandel liyane.
Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan kanthi merek kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

Parameter Teknis

Barang

Parameter

8000W

1

Generator Laser

IPG Jerman, utawa Raycus buatan China

2

Dawane Laser

1070nm

3

Frekuensi Baleni Laser

CW

4

Sistem nyopir mekanik

Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

YASKAWA, Jepang

7

Y unit servo poros

YASKAWA, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

YASKAWA, Jepang

9

Matesi watesan

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0,2mm (kanggo bahan kandhel kurang saka 0.4mm)

11

Maks. Ngethok kekandelan

≤25mm kanggo baja karbon
≤20mm kanggo waja tahan karat

12

Terus Waktu Kerja

≥20 jam

13

Maks. Ukuran Potong

2000 * 12000cm

2500 * 12000cm

14

Akurasi Nglereni Wortable

0,05mm / m

15

Presisi Posisi sing Diulang

± 0,05mm / m

16

Pasokan Daya

Telung fase 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel Nglereni

Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table001
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table002
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table004
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table003
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table005
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table006
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table007
Industrial Laser Cutter 2500x12000 single table

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining pabrikan pemotong laser serat 25120 8000w paling gedhe lan profesional ing China. Kanthi klompok personel sing profesional lan efektif, bisa nawakake mesin nglereni laser serat 25120 8000w kanthi rega murah lan kualitas apik kanthi layanan paling apik.

Informasi liyane nambah wechat ing ngisor iki: nacy2010-cloud


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita