Mesin reresik laser

  • Laser rust removal machine

    Mesin ngilangi karat laser

    Peralatan reresik laser minangka generasi anyar produk perawatan permukaan kanthi teknologi modern sing gampang dipasang, dioperasikake lan diotomatisasi. Operasi iki gampang. Nguripake listrik lan uripake peralatan, sampeyan bisa ngresiki tanpa bahan kimia, media lan banyu. Sampeyan bisa nyetel fokus kanthi manual, ngresiki permukaan sing mlengkung, lan ngresiki permukaan kanthi kebersihan sing luwih dhuwur. Bisa ngilangi tar, cat lan minyak, Noda, rereget, karat, plating, lapisan lan lapisan oksida saka permukaan obyek. Industri iki digunakake kanthi wiyar, nutupi kapal, ndandani mobil, cetakan karet, alat mesin berkualitas tinggi, rel lan perlindungan lingkungan.

    Daya: 200W / 300W / 500W