Bahan habis laser

Katrangan singkat:

Konsumsi Laser: Optik, nozel, Keramik Laser lengkap, lan aksesoris Saka kaca mburi menyang lensa fokus, lan saben optik ing antarane, Cheeron laseroffers ngganti optik lan komponen laser, kalebu lensa fokus lan kaca fokus, mirror mirror, collimator , retard phase phase reflektif, mirror liwat, output output, lan windows output.


Detail Produk

Tag Produk

Optik laser panggantos kita kalebu seng selenide (ZnSe), uga tembaga (Cu), gallium arsenide (GaAs), germanium (Ge), molibdenum (Mo), lan silikon (Si). Kanggo informasi tambahan, hubungi laser cheeron (wechat: nacy2010-cloud, whatsapp: +86 13771335699). Saliyane optik lan komponen optik, kita uga nawakake garis komprehensif luwih saka 750 nozel lan aksesoris laser panggantos, kabeh stok lan dibangun kanggo spesifikasi OEM utama. Kanggo informasi luwih lengkap babagan nozzles panggantos kita, deleng dhaptar Nozzles & Aksesoris.

Nozel nglereni laser
Lensa protèktif
Dering keramik
Kabel RF
mesin cuci segel kanggo nglindhungi pangilon
Tutup organ
remot nirkabel
Filter banyu
suku cadang liyane

Laser cutting nozzles001
Laser cutting nozzles005
Laser cutting nozzles003
Laser cutting nozzles002
Laser cutting nozzles004
Laser cutting nozzles006
Laser cutting nozzles11
Laser cutting nozzles12

Informasi liyane bisa langsung dihubungi ing ngisor iki

Wechat: nacy2010-cloud
Whatsapp: +86 13771335699


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk