Bahan habis laser

  • Laser consumables

    Bahan habis laser

    Konsumsi Laser: Optik, nozel, Keramik Laser lengkap, lan aksesoris Saka kaca mburi menyang lensa fokus, lan saben optik ing antarane, Cheeron laseroffers ngganti optik lan komponen laser, kalebu lensa fokus lan kaca fokus, mirror mirror, collimator , retard phase phase reflektif, mirror liwat, output output, lan windows output.