Mesin nglereni laser

Katrangan singkat:

Kekuwatan 1000W ~ 3000W
Ukuran tabel  1500x3000mm / 1500x4000mm / 1500x6000mm
2000x4000mm / 2000x6000mm / 2500x6000mm
Nglereni sirah Raytool (fokus otomatis) / WSX (fokus otomatis)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake forkitchenware, isi lemari, elevator lan macem-macem produksi lemari.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan merek terkenal kanthi kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

Parameter Teknis

Barang Parameter 1000W 2000W 3000W
1 Generator Laser IPG Jerman, utawa Raycus buatan China IPG Jerman, utawa Raycus buatan China IPG Jerman, utawa Raycus buatan China
2 Dawane Laser 1070nm 1070nm 1070nm
3 Frekuensi Baleni Laser CW CW CW
4 Sistem nyopir mekanik Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman
5 Sistem PC Kontrol industri, EVOC, Taiwan Kontrol industri, EVOC, Taiwan Kontrol industri, EVOC, Taiwan
6 Unit servo sumbu X 1000W servo single drive, Fuji, Jepang 1000W servo single drive, Fuji, Jepang 1000W servo single drive, Fuji, Jepang
7 Y unit servo poros 2000W servo dobel, Fuji, Jepang 2000W servo dobel, Fuji, Jepang 2000W servo dobel, Fuji, Jepang
8 Unit servo sumbu Z 400W servo single drive, Fuji, Jepang 400W servo single drive, Fuji, Jepang 400W servo single drive, Fuji, Jepang
9 Matesi watesan NPN, Omron, Jepang NPN, Omron Jepang NPN, Omron Jepang
10 Min Linewidth 0,2mm (kanggo bahan kanthi kekandelan kurang saka 0.4mm) 0,2mm (kanggo bahan kanthi kekandelan kurang saka 0.4mm) 0,2mm (kanggo bahan kanthi kekandelan kurang saka 0.4mm)
11 Maks. Ngethok kekandelan ≤10mm kanggo baja karbon
≤6mm kanggo waja tahan karat
≤16mm kanggo baja karbon ≤8mm kanggo stainless steel ≤20mm kanggo baja karbon
≤10mm kanggo waja tahan karat
12 Terus Waktu Kerja ≥20 jam ≥20 jam ≥20 jam
13 Maks. Ukuran Potong 150 * 300cm 150 * 600cm 150 * 600cm
150 * 400cm   200 * 400cm   200 * 400cm
150 * 600cm   200 * 600cm   200 * 600cm
14 Akurasi Nglereni Wortable 0,05mm / m 0,05mm / m 0,05mm / m
15 Presisi Posisi sing Diulang ± 0,05mm / m ± 0,05mm / m ± 0,05mm / m
16 Pasokan Daya Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1% Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1% Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel Nglereni

Laser cutting machine6
Laser cutting machine7
Laser cutting machine8
Laser cutting machine9
Laser cutting machine10
Laser cutting machine12

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining pabrikan lan mesin pemotong serat laser dual-driver paling gedhe lan profesional ing China. Karo klompok personel sing profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan mesin nglereni laser serat dual-driver, mesin nglereni serat laser, nglereni serat laser, lan bisa dadi murah.

Laser cutting machine11

Video Nglereni Liyane kaya ing ngisor iki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita