Mesin pemotong laser kanthi sistem panyimpenan lembaran otomatis

  • Automatic CNC Fiber Optic Laser Cutting Machine Metal Sheet Laser Cutter For Stainless Steel Carbon Steel

    Otomatis CNC Fiber Optic Laser Cutting Machine Metal Sheet Laser Cutter Kanggo Stainless Steel Carbon Steel

    Parameter: Kacepetan Motong Maks 100m / min Daya Laser 15000W-6000W Akselerasi Maks 1.2G Konsumsi Daya 16KW X / Y Akurasi Posisi ± 0.08mm / m Suhu Mlaku Mesin 0 ℃ -40 ℃ X / Y Akurasi Posisi Dibaleni Mesin ± 0. ﹤90% Tegangan Operasi 380V / 50Hz Transmisi Rak lan pinion sing tepat Fitur: ▼Akurasi pemotongan dhuwur, lan akurasi dimensi dhuwur.Potong kasebut rata lan resik, tanpa burr, lan kerugian materi minimal;▼Peralatan iki...
  • Auto loading and unloading metal fiber laser cutting machine for sheet metal

    Auto loading lan unloading mesin nglereni laser serat logam kanggo sheet metal

    Kaluwihan unik ●Meja ijol-ijolan, Loading Lembar Bahan Otomatis lan Mbongkar, Ngirit wektu.●Keamanan dhuwur kanthi struktur cangkang sing ditutupi kanthi lengkap.● Desain sistem panyimpenan sheet khusus nambah safety produksi.●German ROR rak lan pinion ndadekke liyane stabilitas.●Sistem CNC, kacepetan kerja luwih cepet.Fitur ●Kualitas sinar sing luwih apik: titik fokus sing luwih cilik, garis pemotongan sing luwih apik, potongan sing apik, penampilan sing apik, ora ana distorsi, efisiensi kerja sing luwih dhuwur, lan kualitas pangolahan sing luwih apik;●C...
  • Automatic Laser Cutting Machine

    Mesin Pemotongan Laser Otomatis

    daya 1500W~3000W
    Ukuran meja 1500x3000mm
    Ngethok sirah Raytool (fokus otomatis)
    sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)
  • Automatic sheet metal cutting machine with storage

    Mesin pemotong logam lembaran otomatis kanthi panyimpenan

    daya 1500W~3000W
    Ukuran meja 1500x3000mm
    Ngethok sirah Raytool (fokus otomatis)
    sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita