Warta

  • Cheeron laser wish everyone has a wonderful beginning in 2021

    Cheeron laser muga-muga kabeh wong duwe wiwitan sing apik ing taun 2021

    Dina kesepuluh ing wulan lunar kaping pisanan Kanthi swara mercon Cheeron Laser resmi diwiwiti tanggal 21 Februari (dina kaping sepuluh wulan lunar pertama), Pak Zeng Junhe, pangadeg Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd., ujar seneng taun anyar kanggo kabeh karyawan ing faktor ...
    Waca liyane
  • Magical visual reproduction on remaining material

    Reproduksi visual magis ing materi sing isih ana

    Apa Reprocution Visual? Apa gunane sampeyan? Apa maneh gambar sampeyan? Apa Reprocution Visual? Sampeyan bisa njupuk phohos kanggo bahan sing isih ana banjur diimpor menyang piranti lunak, lan identifikasi sisa materi kanthi kamera. Liwat piranti lunak lan sunting kanggo ngethok. Apa gunane sampeyan? Nylametake kowe ...
    Waca liyane
  • The effect of speed on cutting quality

    Pengaruh kacepetan kanggo nglereni kualitas

    1. Efek kacepetan cepet banget kanggo motong kualitas: * Bisa nyebabake ora bisa ngethok lan nyebabake percikan; * Sawetara wilayah bisa dipotong, nanging sawetara wilayah ora bisa dipotong; * Amarga kabeh bagean nglereni dadi luwih kenthel, nanging ana rereged leleh; * Kacepetan cepet banget, nyebabake sheet dadi ...
    Waca liyane
  • What causes the deviation of the fiber laser cutting machine in the cutting process?

    Apa sing nyebabake penyimpangan mesin pemotong laser serat ing proses pemotongan?

    Kanthi pangembangan teknologi domestik sing terus-terusan, nalika akeh perusahaan nggunakake mesin pemotong laser serat kanggo ngolah bahan kerja, ora mung bisa ngirit biaya nanging uga bisa nambah efisiensi produksi, nanging ana akeh sebab kesalahan ing proses pemotongan lan asil pemotongan sing kurang apik .. .
    Waca liyane
  • Upgradeable laser cutting machine —high quality

    Mesin nglereni laser sing bisa dianyari - kualitas tinggi

    Luwih saka 40 taun kepungkur wiwit reformasi lan pambukaan. Ing reformasi ekonomi skala gedhe iki, tingkat ekonomi China wis berkembang kanthi cepet. Volume ekonomi total uga duwe posisi tartamtu ing masarakat internasional, lan pangembangan ekonomi ...
    Waca liyane
  • What are the precautions for nesting of the laser cutting machine?

    Apa pancegahan kanggo nyarang mesin pemotong laser?

    1. Bagéyan jumlahe Umume, nalika nglereni piring sing kandel lan piring panas, jarak ing antarane bagean kasebut kudu luwih gedhe, amarga pengaruh panas saka piring sing kandel lan piring panas luwih gedhe. Nalika nglereni sudhut lan grafis cilik, gampang dibakar lan kena pengaruh kualitas motong. ...
    Waca liyane
  • Laser cutting machine —printing and cutting two in one

    Mesin pemotong laser — nyithak lan nglereni loro dadi siji

    Kanthi nggunakake mesin nglereni laser kanthi wiyar, sawetara perusahaan nyedhiyakake luwih akeh syarat kanggo mesin pemotong laser. Utamane, sawetara jalur perakitan kudu nyusun bahan kerja. Mesin kasebut ngarep-arep menehi tandha produk karo LOGO perusahaan kanggo mbantu promosi ...
    Waca liyane
  • Pasar AS kanggo mesin pemotong laser sing kurang tenaga bakal tuwuh ing taun 2021

    Prakiraan pasar mesin pemotong laser tenaga rendah nganti 2026 Laporan "Pasar Mesin Nglereni Laser Kuat Daya Global" nyedhiyakake informasi babagan industri global, kalebu kasunyatan lan data sing terkenal. Panliten iki nyinaoni pasar global kanthi rinci, kayata […] Laser daya rendah global ...
    Waca liyane
  • Cheeron Laser— 2021 annual grand ceremony  ended successfully

    Cheeron Laser- 2021 upacara panggih taunan wis rampung kanthi sukses

    Tanggal 18 Desember, Konferensi Laser Cheeron 2021 sing dianakake Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. dianakake kanthi agung ing Wuxi, Jiangsu. Acara taun iki, kanthi tema "Inovasi Nilai", tujuane kanggo mbukak era 3.0 revolusi efisiensi manufaktur! Mimpin pelanggan supaya ...
    Waca liyane
  • Outlook 2021: what’s next for manufacturing businesses world

    Outlook 2021: apa sabanjure kanggo bisnis manufaktur

    Bagéan saka Sumber : International Metalworking News 2020 wis dadi mangsa sing tantangan. Kepeksa kita ndeleng kabeh kanthi beda. Ngarep, ngarepake bisa ndeleng kasunyatan virtual sing luwih canggih, lan intelijen buatan ing saben desain alat mesin. Apa sabanjure kanggo ...
    Waca liyane
  • What is the principle of optical path adjustment of laser cutting machine?

    Apa prinsip penyesuaian jalur optik mesin pemotong laser?

    Lair mesin pemotong laser logam utamane kanggo nambah efisiensi kerja lan akurasi nglereni, amarga operasi manual adoh saka presisi tinggi, mula apa prinsip penyesuaian jalur optik mesin pemotong laser serat? Kanthi nyetel sudhut saka telung lensa, dalan cahya ...
    Waca liyane
  • Mesin pemotong laser serat 3D bakal tuwuh kanthi cepet ing taun 2027— Trumpf, Bystronic, Laser Han, Amada, Mazak, laser Cheeron

    Laporan riset pasar mesin pemotong laser 3D minangka sumber data statistik anyar sing ditambahake dening A2Z Market Research. Laporan mesin pemotong laser serat 3D fokus ing analisis lengkap babagan prospek saiki lan mbesuk industri mesin pemotong laser serat 3D. Iki re ...
    Waca liyane