Warta

  • Mesin pemotong laser serat 2mm

    Daya: 1500W Ukuran meja: 1500x3000mm Kepala pemotong: Raytool (fokus otomatis) / WSX (fokus otomatis) Sumber laser: IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China) Aplikasi : Mesin nglereni serat laser tengah digunakake kanthi akeh kanggo ngolah baja karbon, stainless isih, paduan s ...
    Waca liyane
  • Wire For Laser Welding Machine

    Kawat Kanggo Mesin Las Laser

    Diameter kawat 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm. 1.6mm Yen kekandelan materi kurang saka 1mm, jurang antarane rong bagean kudu kurang saka 0.15mm Yen kekandelan lembaran luwih saka 1mm, jurang kawat 0.7mm diameter 1mm, jurang 1.2mm, diameter kawat 1.6mm Amarga bahan kasebut lancip banget, yen longkangan gedhe banget, leleh ...
    Waca liyane
  • FSCUT2000 Medium Power Laser cutting system

    Sistem pemotongan Laser Daya Sedheng FSCUT2000

    Sistem pemotongan laser medium FSCUT2000S minangka sistem kontrol loop mbukak-solusi lengkap sing dirancang khusus kanggo industri kain sheet metal, kanthi fitur sing gampang dipasang lan diatur, kinerja sing apik lan solusi sing terintegrasi lengkap, yaiku versi upgrade saka FSCUT2000C. Aplikasi ...
    Waca liyane
  • The development prospects of China’s laser industry  in 2021 present five major trends

    Prospek pangembangan industri laser China ing taun 2021 nampilake limang tren utama

    Ing taun-taun pungkasan, pasar peralatan laser China wis terus tren tuwuh. Miturut ramalan Institut Riset Industri Komersial China, prospek pangembangan industri laser negara saya ing taun 2021 bakal nuduhake tren kaya ing ngisor iki: 1. Kebijakan industri ...
    Waca liyane
  • The Difference Between TIG Welding And Laser Welding

    Beda Antarane Las Las TIG lan Las Laser

    Karakteristik utama las laser yaiku deformasi cilik lan penetrasi cethek. Karakteristik busur argon yaiku manuver sing kuat, kontrol deformasi sing ketat, lan penetrasi sing luwih jero. Kanggo adaptasi karo bagean sing lancip, medium lan kandel, sampeyan bisa milih mesin las busur argon sing beda ...
    Waca liyane
  • How to distinguish the quality of  the sheet and pipe fiber laser cutting machine

    Cara mbedakake kualitas mesin pemotong laser serat lan serat

    Minangka mesin pamroses sing efektif, mesin nglereni laser serat kanthi tujuan ganda digunakake kanthi akeh kanggo proses lan manufaktur industri. Nanging, akeh wong sing ora ngerti kualitas produk nalika milih nggunakake, mula kepiye cara ngadili? Sabanjure, Cheeron Laser bakal ...
    Waca liyane
  • Nozzles for all kinds of laser cutting head

    Nozel kanggo kabeh jinis sirah nglereni laser

    Nozel — Nggunakake tembaga berkualitas tinggi, titik leleh nganti 1083 ° C, kanthi akeh konduktivitas listrik lan termal, lan plastisitas sing apik banget. Kita nyedhiyakake nozel kanggo kabeh jinis kepala pemotong laser, WSX, Raytool, kepala pemotong Precitec, Quelle lan liya-liyane. Nozzl lapisan siji lan dobel ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser —International Working Women’s Day

    Cheeron laser - Dina Wanita Kerja Internasional

    Ing musim semi iki, Dina Wanita Kerja Internasional kaping "" 8 Maret "wis sepi teka. Ing kene, aku ngaturake salam preinan kanggo kabeh karyawan wanita lan kabeh kanca wanita Cheeron Laser! Ing saben jajaran bisnis lan saben jabatan kerja Cheeron Lase ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser wish everyone has a wonderful beginning in 2021

    Laser Cheeron muga-muga kabeh wong duwe wiwitan sing apik ing taun 2021

    Dina kesepuluh ing wulan lunar kaping pisanan Kanthi swara mercon Cheeron Laser resmi diwiwiti tanggal 21 Februari (dina kaping sepuluh wulan lunar pertama), Pak Zeng Junhe, pangadeg Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd., ujar seneng taun anyar kanggo kabeh karyawan ing faktor ...
    Waca liyane
  • Magical visual reproduction on remaining material

    Reproduksi visual magis ing materi sing isih ana

    Apa sing diarani bisu visual? Apa gunane sampeyan? Apa maneh gambar sampeyan? Apa sing diarani bisu visual? Sampeyan bisa njupuk phohos kanggo bahan sing isih ana banjur diimpor menyang piranti lunak, lan identifikasi sisa materi kanthi kamera. Liwat piranti lunak lan sunting kanggo ngethok. Apa gunane sampeyan? Nylametake kowe ...
    Waca liyane
  • The effect of speed on cutting quality

    Pengaruh kacepetan kanggo nglereni kualitas

    1. Efek kacepetan cepet banget kanggo nglereni kualitas: * Bisa nyebabake ora bisa ngethok lan nyebabake percikan; * Sawetara wilayah bisa dipotong, nanging sawetara wilayah ora bisa dipotong; * Amarga kabeh bagean nglereni dadi luwih kenthel, nanging ana rereged leleh; * Kacepetan cepet banget, nyebabake sheet dadi ...
    Waca liyane
  • What causes the deviation of the fiber laser cutting machine in the cutting process?

    Apa sing nyebabake penyimpangan mesin pemotong laser serat ing proses pemotongan?

    Kanthi pangembangan teknologi domestik sing terus-terusan, nalika akeh perusahaan nggunakake mesin pemotong laser serat kanggo ngolah bahan kerja, ora mung bisa ngirit biaya nanging uga bisa nambah efisiensi produksi, nanging ana akeh sebab kesalahan ing proses pemotongan lan asil pemotongan sing kurang apik .. .
    Waca liyane