Kabar

  • Fitur Handheld Laser Welding Machine

    1. Prinsip kerja mesin las laser genggaman Mesin las laser genggaman minangka generasi anyar peralatan las laser.Prinsip kerjane yaiku langsung nyirnakake sinar laser energi dhuwur ing permukaan materi logam, lan liwat interaksi antarane laser a ...
    Waca liyane
  • Features of handheld laser welding machine

    Fitur mesin las laser genggam

    Prinsip kerja mesin las laser genggam Mesin las laser genggam minangka generasi anyar peralatan las laser.Prinsip kerjane yaiku sinar laser kanthi intensitas dhuwur kanthi langsung ing permukaan bahan logam.Liwat interaksi laser lan ...
    Waca liyane
  • Problems that are easy to ignore during the use of laser cutting machines

    Masalah sing gampang digatekake sajrone nggunakake mesin pemotong laser

    Mesin pemotong laser kanthi cepet diakoni dening akeh perusahaan ing bidang pemotongan kanthi presisi dhuwur, efisiensi dhuwur, lan prototipe kanthi cepet.Industri manufaktur saiki wis mlebu tahap pangembangan kanthi cepet, lan mesin pemotong laser wis dadi peralatan CNC sing dibutuhake kanggo ...
    Waca liyane
  • Several methods to improve the working efficiency of laser cutting machine

    Sawetara cara kanggo nambah efisiensi kerja mesin pemotong laser

    Akeh wong nemokake yen efisiensi mesin nglereni laser serat isih kurang sawise dituku.Nyatane, iki disebabake nggunakake peralatan sing ora cukup.Kita kudu sinau kanthi sistematis carane nggunakake mesin nglereni laser serat kanthi bener, supaya carane ngatasi efisiensi kurang saka ...
    Waca liyane
  • Apa kawujudan saka nglereni kualitas dhuwur saka mesin nglereni laser logam?

    Saiki, nalika akeh perusahaan kudu ngolah sawetara bahan logam, dheweke bakal milih nggunakake mesin pemotong laser logam tinimbang peralatan pemotong tradisional.Ing saiki, ana akeh mesin nglereni laser logam ing pasar, supaya, Nalika mundhut mesin nglereni laser logam, apa aspèk t ...
    Waca liyane
  • What are the focal positions of the laser cutting machine? What’s the difference?

    Apa posisi fokus mesin nglereni laser?Apa bedane?

    Nglereni laser nggunakake sinar laser Kapadhetan daya dhuwur fokus kanggo irradiate workpiece, supaya materi cepet digawe panas kanggo suhu vaporization, lan evaporates kanggo mbentuk bolongan.Minangka balok obah ing materi, bolongan terus-terusan mbentuk jembar sing sempit (kayata 0.1mm).Ngiwa lan rig ...
    Waca liyane
  • The adaptability of metal laser cutting to different materials

    Kemampuan adaptasi nglereni laser logam kanggo macem-macem bahan

    mesin nglereni laser logam wis mboko sithik teka menyang gesang kita, lan saiki padha digunakake liyane lan liyane wiyar, lan ana liyane lan liyane bahan Cut cocok kanggo mesin nglereni laser logam.Nanging, masalah sing ditemoni dening mesin pemotong laser logam kanggo macem-macem bahan uga beda-beda ...
    Waca liyane
  • The impact of metal laser cutting machine cutting speed on cutting quality

    Dampak kacepetan nglereni mesin laser logam ing kualitas nglereni

    Kita kabeh ngerti manawa kacepetan lan kualitas asring proporsional kuwalik.Nguber kacepetan bakal nyuda kualitas, lan nguber kualitas bakal mengaruhi kacepetan.Dadi, apa impact kacepetan nglereni mesin nglereni laser logam ing kualitas nglereni?Ayo ndeleng: The...
    Waca liyane
  • kesalahan umum lan cara perawatan saka mesin nglereni laser

    ➊Ora ana laser ing karya 1. Priksa dhisik apa tabung laser dhewe ngetokake cahya (tes ing port metu cahya);2. Ora ana cahya ing stopkontak lampu tabung laser, priksa manawa sirkulasi banyu normal (ndeleng apa aliran banyu ing pipa banyu lancar), kayata ora ana aliran banyu utawa wa ...
    Waca liyane
  • What are the factors that affect the price of stainless steel laser cutting machine?

    Apa faktor sing mengaruhi rega mesin nglereni laser stainless steel?

    Babagan rega mesin nglereni laser stainless steel, ana akeh manufaktur mesin pemotong laser sing gedhe lan cilik, lan bedane rega antarane saben perusahaan relatif gedhe.Penting banget kanggo verifikasi materi produk potong lan syarat kanggo nglereni acc...
    Waca liyane
  • How To Choose The Right Laser Cutting Machine?

    Cara Pilih Mesin Pemotongan Laser sing Tengen?

    Akeh pelanggan sing nindakake pangolahan logam lembaran mesthi bakal nemoni masalah kasebut nalika tuku mesin pemotong laser.Cara kanggo milih mesin nglereni laser?Apa aspek spesifik?▼1.Laser Sing paling penting ing mesin nglereni laser yaiku laser....
    Waca liyane
  • The Cutting Speed Of Laser Equipment Will Affect The Quality Of Plate Cutting

    Kacepetan Pemotongan Peralatan Laser Bakal Ngaruhi Kualitas Pemotongan Plat

    Daya laser bakal mengaruhi kacepetan nglereni peralatan laser, lan kacepetan nglereni peralatan laser bakal mengaruhi kualitas nglereni piring.Ing kahanan tartamtu saka daya laser, ana sawetara optimal saka kacepetan nglereni.Cepet banget utawa alon banget bakal mengaruhi permukaan ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita