Ngakoni babagan mesin nglereni laser

  • Several methods to improve the working efficiency of laser cutting machine

    Sawetara cara kanggo nambah efisiensi kerja mesin pemotong laser

    Akeh wong nemokake yen efisiensi mesin nglereni laser serat isih kurang sawise dituku. Nyatane, iki disebabake nggunakake peralatan sing ora cukup. Kita kudu sinau kanthi sistematis carane nggunakake mesin nglereni laser serat kanthi bener, supaya carane ngatasi efisiensi kurang saka ...
    Waca liyane
  • How to do the moisture protection of the laser cutting machine

    Carane nindakake pangayoman Kelembapan saka mesin nglereni laser

    Ing sawetara wilayah, hawa adhem mung metu ing wulan Maret saben taun. Sanajan suhu mundhak ing wulan April, Qingming lan Guyu minangka mangsa udan. Bebarengan karo musim udan ing Mei lan Juni, bisa diarani yen separo pisanan taun iki relatif lembab. Nalika suhu mundhak, ...
    Waca liyane
  • Which Industrials need High-power Fiber Laser Cutting Machine

    Industri sing mbutuhake Mesin Pemotongan Laser Serat Daya Tinggi

      Mesin pemotong laser serat daya dhuwur nduweni akurasi pemotongan sing dhuwur, kacepetan dhuwur, celah sempit, titik cilik, permukaan pemotongan sing mulus tanpa burrs, sirah laser ora ndemek benda kerja, ora ana goresan lan deformasi, lan efisiensi kaping pindho saka daya sing padha. mesin laser CO2. Konversasi...
    Waca liyane
  • What influence Metal Laser Cutting Machine Processing Accuracy

    Apa pengaruh Metal Laser Cutting Machine Processing Akurasi

    Dibandhingake karo teknik pangolahan tradisional, mesin pemotong laser logam duwe akurasi pangolahan sing luwih dhuwur lan efek salib sing luwih apik, lan ora ana pangolahan sekunder sing dibutuhake. Iki uga alesan ngapa akeh perusahaan milih mesin nglereni laser logam. Nanging, akeh perusahaan duwe ...
    Waca liyane
  • Advantages of Cheeron Laser Cutting Machine in The Hardware Industry

    Kaluwihan saka Cheeron Laser Cutting Machine ing Industri Hardware

    Minangka industri hardware China terus nambah nasionalisasi lan kualitas produk miturut kabijakan inovasi-mimpin lan kualitas-pisanan panuntun dhumateng, industri hardware China wis maintained pembangunan cepet ing loro produksi lan dodolan. Hardware nduweni peran sing saya penting ing macem-macem ...
    Waca liyane
  • Working Principle And Advantages Of Fiber Laser Cutting Machine

    Prinsip Kerja lan Kaluwihan Mesin Pemotongan Laser Serat

      Mesin pemotong laser serat minangka penemuan utama mesin pemotong modern. Kepiye cara kerjane minangka mesin sing luwih apik saka mesin pemotong laser? Dibandhingake karo mesin nglereni kepungkur, apa kaluwihan pinunjul, supaya wis tampi dening masyarakat sanalika iku ...
    Waca liyane
  • Manual Maintenance Kanggo Water Chiller ing mangsa panas

    1, Lingkungan Instalasi Chiller dilengkapi roda universal, Unit kasebut kudu diamanake ing papan sing duwe ventilasi sing apik kanggo mesthekake boros panas sing apik. Kaya sing ditampilake ing gambar tengen, kudu ana spasi 1 meter ing saubengé unit, ora ana alangan, lan dhuwuré ing ndhuwur ...
    Waca liyane
  • Wire For Laser Welding Machine

    Wire Kanggo Laser Welding Machine

    Diameter kawat 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm. 1.6mm Yen kekandelan materi kurang saka 1mm, longkangan antarane rong bagean kudu kurang saka 0.15mm Yen sheet kekandelan luwih saka 1mm, longkangan 0.7mm kabel diameteripun 1mm, longkangan 1.2mm, kabel diameteripun 1.6mmAmarga materi banget tipis, yen jurange gedhe banget, lebur ...
    Waca liyane
  • How to distinguish the quality of  the sheet and pipe fiber laser cutting machine

    Cara mbedakake kualitas mesin pemotong laser serat lembaran lan pipa

    Minangka mesin Processing efektif, sheet lan pipe dual-tujuan mesin nglereni laser serat digunakake digunakake ing Processing lan Manufaktur saka industri. Nanging, akeh wong sing ora ngerti kualitas produk nalika milih nggunakake, mula kepiye carane ngadili? Sabanjure, Cheeron Laser bakal ...
    Waca liyane
  • The effect of speed on cutting quality

    Efek kacepetan ing kualitas pemotongan

    1. Efek saka kacepetan cepet banget ing kualitas nglereni: * Bisa nimbulaké kasekengan kanggo Cut lan sparks splashing; * Sawetara wilayah bisa dipotong, nanging sawetara wilayah ora bisa dipotong; * Nimbulake kabeh bagean nglereni dadi luwih kenthel, nanging ana noda leleh; * Kacepetan cepet banget, nyebabake lembaran ...
    Waca liyane
  • What causes the deviation of the fiber laser cutting machine in the cutting process?

    Apa sing nyebabake panyimpangan mesin nglereni serat laser ing proses nglereni?

    Kanthi pangembangan teknologi domestik sing terus-terusan, nalika akeh perusahaan nggunakake mesin pemotong laser serat kanggo pangolahan workpiece, ora mung bisa ngirit biaya nanging uga nambah efisiensi produksi, nanging ana akeh alasan kanggo kesalahan ing proses pemotongan lan asil pemotongan sing kurang apik sajrone .. .
    Waca liyane
  • What are the precautions for nesting of the laser cutting machine?

    Apa pancegahan kanggo nesting saka mesin nglereni laser?

    1.Parts jarak Umume, nalika nglereni piring nglukis lan piring panas, jarak antarane bagean kudu luwih gedhe, amarga pengaruh panas saka piring nglukis lan piring panas luwih gedhe. Nalika nglereni sudhut lan grafis cilik, iku gampang kanggo ngobong sudhut lan mengaruhi kualitas nglereni. ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita