Ngakui babagan mesin nglereni laser

  • What are the precautions for nesting of the laser cutting machine?

    Apa pancegahan kanggo nyarang mesin pemotong laser?

    1. Bagéyan jumlahe Umume, nalika nglereni piring sing kandel lan piring panas, jarak ing antarane bagean kasebut kudu luwih gedhe, amarga pengaruh panas saka piring sing kandel lan piring panas luwih gedhe. Nalika nglereni sudhut lan grafis cilik, gampang dibakar lan kena pengaruh kualitas motong. ...
    Waca liyane
  • What is HIGH-POWER laser cutting

    Apa nglereni laser sing Kuwasa DAYA

    Nggunakake balok laser kapadhetan energi dhuwur minangka alat nglereni kanthi termal kanggo ngethok bahan? Kualitas Pemotongan Efisiensi Tinggi Non-kontak Nglereni Berbagai Bahan Adaptabilitas lan Fleksibilitas Kepiye cara nemtokake conto sing berkualitas? Cara ngiris kual ...
    Waca liyane
  • Maintenance Of Laser Cutting Equipment

    Pangopènan Peralatan Nglereni Laser

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi perbaikan teknologi mesin pemotong laser industri China, pasar sing diduweni uga saya akeh. Ing pangembangan mbesuk, mesin pemotong laser bisa digunakake ing macem-macem industri. Mesin pemotong laser saiki minangka alat berat ...
    Waca liyane
  • Laser Welding Machine Advantages

    Kauntungan Mesin Las Laser

    Keuntungan mesin las laser Keluwesan: cocog kanggo ngelas produk sing bentuke efisiensi Dhuwur • kacepetan las 2-10 kali luwih cepet tinimbang kacepetan pemrosesan las tradisional • kompatibel karo macem-macem model, lan kaping ganti ganti Kualitas las paling dhuwur • ora distorti ...
    Waca liyane
  • Laser generator Anti-freezing Instruction

    Petunjuk Anti-pembekuan generator laser

    Hawane dadi adhem banget. Pelanggan peduli karo pitakon anti-pembekuan generator laser kaya ing ngisor iki: Apa suhu panyimpenan generator laser? Yen butuh cairan anti pembekuan? Cara nglindhungi pipa adhem banyu kabeh lan ...
    Waca liyane
  • Basic maintenance of lubrication system

    Pangopènan dhasar sistem pelumasan

    Sistem pelumasan mesin supaya kerja normal penting banget kanggo mesin kasebut. Sampeyan kudu njaga saben dinane. Yen ora larut kanggo mesin, kayata mobil ora nganggo minyak mesin. Dadi, elek tenan mesin sing sampeyan gambarake. Route Dasar Pelumasan Mesin ...
    Waca liyane