Informasi pameran lan pelatihan

  • Cheeron laser—Discover software features of tube laser cutting machine

    Laser Cheeron-Temokake fitur piranti lunak mesin pemotong laser tabung

      Mesin pemotong laser tabung laser Cheeron milih FSCUT3000S kanthi piranti lunak nesting profesional TubesT sing dilengkapi mesin. Sistem FSCUT3000S dirancang kanggo kontrol nglereni tabung, ndhukung tabung standar (retangle, bunder, oval, elips lan obround etc.), wangun free, lan saluran baja (T / U / H / L shap ...
    Waca liyane
  • Wutah Pasar Laser Serat Quasi-CW, Segmentasi, Revenue, Produsen lan Laporan Riset Prakiraan | IPG Photonics, CAS Laser, Raycus, Koheren, Lumentum

    "Nampa diskon kanggo panyuwunan laporan salinan Chicago, USA:-Laporan riset anyar multi-fungsi ing pasar laser serat semu-terus-terusan global yakuwi kanggo janji pendekatan unik kanggo gelombang terus kanggo evaluasi industri [...] Chicago, USA: -Repo riset anyar multi-fungsi ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser—Shanghai International Machine Tool Exhibition

    Cheeron laser—Pameran Alat Mesin Internasional Shanghai

    Saka 6 Mei kanggo 8th, Highly diantisipasi CME Shanghai International Machine Tool Show grandly dianakaké ing National Convention lan Exhibition Center (Shanghai Hongqiao). Minangka salah sawijining pameran alat mesin sing paling berpengaruh ing China, versi kaping 7 CME2021 dianakake ing NE...
    Waca liyane
  • Cheeron laser —International Working Women’s Day

    Laser Cheeron —Hari Wanita Kerja Internasional

    Ing musim semi iki, Dina Wanita Kerja Internasional kaping 111 "8 Maret" wis teka kanthi tenang. Ing kene, aku pengin ngucapake salam liburan kanggo kabeh karyawan wanita lan kabeh kanca wanita Cheeron Laser! Ing saben baris bisnis lan saben posisi proyek Cheeron Lase ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser wish everyone has a wonderful beginning in 2021

    Cheeron laser pengin kabeh wong duwe wiwitan apik ing 2021

    Dina kaping sepuluh ing sasi lunar pisanan Kanthi swara mercon Cheeron Laser resmi wiwit digunakake Ing 21 Februari (dina kaping sepuluh ing sasi lunar pisanan), Pak Zeng Junhe, pangadeg Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd., ngucapake Selamat Tahun Baru kanggo kabeh karyawan ing faktor ...
    Waca liyane
  • Cheeron Laser— 2021 annual grand ceremony  ended successfully

    Cheeron Laser— Upacara agung tahunan 2021 rampung kanthi sukses

    Tanggal 18 Desember, Konferensi Laser Cheeron 2021 sing dianakake dening Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. dianakake kanthi megah ing Wuxi, Jiangsu. Acara taun iki, kanthi tema "Inovasi Nilai", tujuane kanggo mbukak era 3.0 revolusi efisiensi manufaktur! Nuntun pelanggan kanggo njaluk ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser- sales department training

    Cheeron laser- pelatihan departemen sales

    Tanggal 17 November 2020, rapat pelatihan "Performance Upgrading War" sing diatur dening Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. rampung kanthi sukses. Ing rapat pelatihan kasebut, instruktur pelatihan khusus Cheeron Laser, Pak Fu Shouyong, nggunakake kasus sing jelas kanggo menehi pitutur marang kabeh wong babagan cara sing luwih apik ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser 2020 xuzhou  —Profit reengineering , Intelligent Creation of the Future

    Cheeron laser 2020 xuzhou —Rekayasa ulang Laba, Penciptaan Masa Depan Cerdas

    Tanggal 31 Oktober 2020, "Nikmati Musim Gugur Emas, Matur nuwun kanggo Sampeyan lan Revolusi Efisiensi Industri Manufaktur ing 2020" sing diatur dening Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. dianakake ing Xuzhou, Jiangsu. Tema acara iki yaiku "Revolusi Efisiensi ing Manu...
    Waca liyane
  • Cheeron laser—Welcome to 2020 CIIF Exhibition Booth No.:  4.1H-E008

    Laser Cheeron—Sugeng rawuh ing Booth Pameran CIIF 2020 No.: 4.1H-E008

    Wiwit tanggal 15 nganti 19 September 2020, Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. bakal nggawa macem-macem produk menyang Pameran Industri Internasional China kaping 22 maneh. CA babagan CIIF China International Industry Fair - CIIF dianakake bebarengan dening Minis...
    Waca liyane
  • Cheeron laser—attend CME Shanghai exhibition in July 2020

    Cheeron laser-tekani pameran CME Shanghai ing Juli 2020

    Cheeron laser punika Produsèn saka serat laser machine nglereni.Which wis 12 taun ing fieid iki. We fokus ing gawé mesin daya medium lan dhuwur saka 1000W-20000W. Ing Juli 2020, kita rawuh ing pameran CME Shanghai. Ing pameran iki, Cheeron Laser nggawa ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita