Informasi pameran lan pelatihan

  • Cheeron laser wish everyone has a wonderful beginning in 2021

    Cheeron laser muga-muga kabeh wong duwe wiwitan sing apik ing taun 2021

    Dina kesepuluh ing wulan lunar kaping pisanan Kanthi swara mercon Cheeron Laser resmi diwiwiti tanggal 21 Februari (dina kaping sepuluh wulan lunar pertama), Pak Zeng Junhe, pangadeg Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd., ujar seneng taun anyar kanggo kabeh karyawan ing faktor ...
    Waca liyane
  • Cheeron Laser— 2021 annual grand ceremony  ended successfully

    Cheeron Laser- 2021 upacara panggih taunan wis rampung kanthi sukses

    Tanggal 18 Desember, Konferensi Laser Cheeron 2021 sing dianakake Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. dianakake kanthi agung ing Wuxi, Jiangsu. Acara taun iki, kanthi tema "Inovasi Nilai", tujuane kanggo mbukak era 3.0 revolusi efisiensi manufaktur! Mimpin pelanggan supaya ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser- sales department training

    Cheeron laser- pelatihan departemen sales

    Tanggal 17 November 2020, rapat pelatihan "Perang Nganyarke Kinerja" sing diatur dening Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. rampung kanthi sukses. Ing rapat pelatihan, instruktur pelatihan khusus Cheeron Laser, Pak Fu Shouyong, nggunakake kasus sing jelas kanggo menehi pitunjuk marang kabeh wong babagan cara ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser 2020 xuzhou  —Profit reengineering , Intelligent Creation of the Future

    Cheeron laser 2020 xuzhou - Reengineering bathi, Penciptaan Masa Depan sing Cerdas

    Ing tanggal 31 Oktober 2020, "Nikmati Musim Gugur Emas, Thanks kanggo Sampeyan lan Revolusi Efisiensi Industri Manufaktur ing taun 2020" sing dianakake dening Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. dianakake ing Xuzhou, Jiangsu. Tema acara iki yaiku "Revolusi Efisiensi ing Manu ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser—Welcome to 2020 CIIF Exhibition Booth No.:  4.1H-E008

    Cheeron laser — Sugeng Rawuh ing Booth Pameran CIIF 2020: 4.1H-E008

    Wiwit tanggal 15 nganti 19 September 2020, Wuxi Qingyuan Laser Technology Co., Ltd. bakal nggawa macem-macem produk menyang Pameran Industri Internasional China kaping 22 maneh. CAbout CIIF China International Industrial Fair - CIIF bebarengan diatur karo Minis ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser—attend CME Shanghai exhibition in July 2020

    Cheeron laser — nekani pameran CME Shanghai ing wulan Juli 2020

    Laser Cheeron minangka pabrikan mesin pemotong laser serat. Wis 12 taun ing fieid iki. Kita fokus kanggo ngasilake mesin listrik medium lan dhuwur saka 1000W-20000W. Ing wulan Juli 2020, kita melu pameran CME Shanghai. Ing pameran iki, Cheeron Laser nggawa ...
    Waca liyane