Aksesoris laser

  • Nozzles for all kinds of laser cutting head

    Nozzles kanggo kabeh jinis sirah nglereni laser

    Nozzle-Nggunakake tembaga berkualitas tinggi, titik leleh nganti 1083 ° C, kanthi konduktivitas listrik lan termal, lan plastisitas banget. Kita nyedhiyakake nozzles kanggo kabeh jinis kepala pemotong laser, WSX, Raytool, kepala pemotong Precitec, Quelle lan liya-liyane. Nozel lapisan tunggal lan kaping pindho ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita