informasi industri laser

  • Prospects for the global ultrafast laser market from 2021 to 2030

    Prospek kanggo pasar laser ultrafast global saka 2021 nganti 2030

    Bubar, Allied Market Research, organisasi riset pasar manca, nerbitake laporan babagan pasar laser ultrafast global. Miturut laporan kasebut, pasar laser ultrafast global bakal kira-kira US $ 1.47 milyar ing 2020, lan samesthine bakal tekan US $ 5.18 milyar ing 2030. Antarane 2 ...
    Waca liyane
  • The “14th Five-Year Plan” Development Outline of  the Sheet Metal Manufacturing Industry  (Serial 1)

    Garis Besar Pengembangan "Rencana Lima Tahun ke-14" Industri Manufaktur Lembaran Logam (Serial 1)

    Artikel asli Garis Pengembangan "Rencana Lima Taun ke-14" Industri Manufaktur Lembaran Logam (Serial 1) Manufaktur lembaran logam minangka proses pangolahan lengkap bahan logam kayata piring, profil, lan pipa. Proses iki nggunakake manual, peralatan umum ...
    Waca liyane
  • How to calculate bend allowance for bending machine

    Carane ngetung sangu bend kanggo mesin mlengkung

    1. Pangerten proses mesin mlengkung: kasunyatan prasaja Bend Allowance = Sudut * (T/ 180)*(Radius + K-faktor *Ketebalan)Bend Compensation = Bend Tunjangan-(2 * Set Back) Nang Set Back = tan (Angle / 2) *...
    Waca liyane
  • Best China Selling Laser Cutting Machine in Cheeron Laser

    Mesin Pemotongan Laser Paling Adol ing China ing Cheeron Laser

    2021 Mesin Pemotong Laser Paling Laris Mesin pemotong laser minangka salah sawijining alat praktis sing kudu diduweni saben hobi utawa bengkel. Kanthi menehi sampeyan keluwesan kanggo ninggalake tandha babagan apa wae, iku pancene minangka cara sing gampang kanggo ngatur. Kanthi akeh banget ing pasar lan akeh ...
    Waca liyane
  • China Laser Cutting Machine-Cheeron Laser

    China Laser Cutting Machine-Cheeron Laser

    Apa pemotong laser Cina apik? Pemotong laser minangka alat sing apik tenan. Dheweke bisa nggawe tandha sing tepat ing meh kabeh materi. Cut liwat kabeh bahan beda ing kekandelan beda. Laser Cina mung apa jenenge, pemotong laser digawe dening perusahaan Cina sing diimpor menyang liyane ...
    Waca liyane
  • How To Judge Metal Sheet Material Quality?

    Carane Ngadili Kualitas Material Lembaran Logam?

    Mesin nglereni laser digunakake ing pirang-pirang industri, utamane ing industri pangolahan logam. Nanging, ora ana standar seragam kanggo kualitas nglereni laser, supaya akeh wong ora ngerti carane kanggo ngadili kualitas mesin nglereni laser nalika padha tuku mesin nglereni laser, lan ...
    Waca liyane
  • The development prospects of China’s laser industry  in 2021 present five major trends

    Prospek pangembangan industri laser China ing 2021 saiki limang tren utama

    Ing taun anyar, pasar peralatan laser China wis maintained gaya wutah anteng. Miturut ramalan Institut Riset Industri Komersial China, prospek pangembangan industri laser negaraku ing 2021 bakal nuduhake tren ing ngisor iki: 1. Kebijakan industri ...
    Waca liyane
  • Outlook 2021: what’s next for manufacturing businesses world

    Outlook 2021: apa sabanjure kanggo bisnis manufaktur

    Bagéan saka Sumber: International Metalworking News 2020 minangka musim sing tantangan. Iku wis dipeksa kita kanggo katon ing kabeh beda. Ing ngarep, ngarepake ndeleng kasunyatan virtual sing luwih canggih, lan intelijen buatan ing saben desain alat mesin. Apa sabanjure kanggo ma...
    Waca liyane
  • Enter into Cheeron laser | Fuji Electric visit our company

    Ketik menyang Cheeron laser | Fuji Electric ngunjungi perusahaan kita

    Bubar, Pak Toru Chiba, Ketua lan Manajer Umum Fuji Electric (China) Co., Ltd., Pak Kohei Sada, Ketua lan Manajer Umum Wuxi Fuji Electric Co., Ltd., Pak Takahiko Murayama, Direktur Manufaktur saka Wuxi Fuji Electric Co., Ltd., Pak Zhang Wenhua, Kepala Departemen Strategi ...
    Waca liyane
  • The Development Prospect Of Metal Laser Cutting Machine

    Prospek Pengembangan Mesin Pemotongan Laser Logam

    Sawise pirang-pirang dekade pangembangan teknologi nglereni laser, aplikasi laser ing macem-macem lapangan saya suwe saya jero. Supaya kanggo nambah cara Processing, liyane lan liyane mesin nglereni laser digunakake ing Processing tradisional lan industri Manufaktur ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita