Teknologi anyar paling anyar kanggo mesin nglereni laser

  • Nesting For Residual Material

    Sarang Kanggo Bahan Sisa

    Ing proses produksi pabrik, asring ana sisa-sisa sing ora teratur. Utamane kanggo pelanggan nglereni daya dhuwur, panggunaan efisiensin saka bahan turah bisa nambah tarif pemanfaatan material ing pabrik lan nambah ...
    Waca liyane
  • High Power & Middle High Power Laser Cutting Machine Comparison

    Comparison Mesin Nglereni Laser Daya Tinggi & Tengah

    Kacepetan nglereni tambah 87% ~ 493% Biaya Produksi Mesin Nglereni Laser Ngurangi Ngurangi 
    Waca liyane
  • Cheeron laser— serving for High-speed rail

    Laser Cheeron— nglayani kanggo ril kecepatan tinggi

    Saka 2017 taun, perusahaan kita ningkatake mesin nglereni laser serat bahan kanggo generasi anyar. Sajrone 3 taun, kita manut persyaratane para pelanggan sing nyepetake ril sepi Berkecepatan Tinggi, kita nganyarke mesin nglereni serat laser bahan coiling saka generasi kaping ...
    Waca liyane