Teknologi anyar paling anyar kanggo mesin nglereni laser

  • Laser hybrid welding breaks through the limitations of brazing

    Welding hibrida laser ngilangi watesan brazing

    Sumber: Ringier- "International Industrial Laser Manufacturers" Ing lapangan welding tembaga, laser dioda biru nyadari welding konduksi panas saka bahan tembaga kanggo pisanan. Nanging, teknologi welding laser biru isih duwe watesan tartamtu ing jero ...
    Waca liyane
  • Requirements For Different Metal Materials Of Laser Cutter

    Requirements Kanggo Material Metal beda saka Laser Cutter

    Kanthi pangembangan kanthi cepet lan aplikasi teknologi laser sing akeh, mesin pemotong laser serat wis mlebu ing urip kita saka lapangan industri. Ing proses sing ditrapake, luwih akeh bahan sing beda-beda dipotong. Nanging, nalika nggunakake mesin nglereni laser serat kanggo Cut bahan beda, ...
    Waca liyane
  • Cheeron laser— alibaba online selling

    Cheeron laser— jual online Alibaba

    Ing Mei., 2021 cheeron laser (QY laser) kasil entuk dodolan online. Kanthi owah-owahan ing kahanan perdagangan internasional, perusahaan kita nimbang ngembangake visibilitas perusahaan ing internet, mula kita milih Alibaba minangka salah sawijining metode penjualan online perusahaan. Ch...
    Waca liyane
  • FSCUT2000 Medium Power Laser cutting system

    Sistem pemotongan Laser Daya Sedheng FSCUT2000

    Sistem pemotongan laser daya medium FSCUT2000S minangka sistem kontrol open-loop solusi lengkap sing dirancang khusus kanggo industri fabricaton sheet metal, kanthi fitur sing gampang kanggo nginstal lan nyetel, kinerja banget lan solusi terpadu, iku versi upgrade saka FSCUT2000C. Aplikasi...
    Waca liyane
  • The Difference Between TIG Welding And Laser Welding

    Bedane Antarane TIG Welding Lan Laser Welding

    Karakteristik utama welding laser yaiku deformasi cilik lan penetrasi cethek. Karakteristik busur argon yaiku kemampuan maneuver sing kuat, kontrol deformasi sing ketat, lan penetrasi sing luwih jero. Kanggo ngganti menyang bagean lancip, medium lan nglukis, sampeyan bisa milih beda daya argon busur welding mach ...
    Waca liyane
  • Magical visual reproduction on remaining material

    Reproduksi visual magis ing materi sing isih ana

    Apa reprocution visual? Apa sing entuk manfaat kanggo sampeyan? Apa maneh sing bisa sampeyan gambar? Apa reprocution visual? Sampeyan bisa njupuk phoho kanggo materi sing isih ana banjur ngimpor menyang piranti lunak, lan ngenali materi sing isih ana kanthi kamera. Liwat piranti lunak lan suntingan kanggo motong. Apa sing entuk manfaat kanggo sampeyan? Simpen sampeyan ...
    Waca liyane
  • Upgradeable laser cutting machine —high quality

    Mesin nglereni laser sing bisa diupgrade - kualitas dhuwur

    Luwih saka 40 taun wis liwati wiwit reformasi lan mbukak. Ing reformasi ekonomi skala gedhe iki, tingkat ekonomi China wis berkembang kanthi cepet. Volume ekonomi total uga manggoni posisi tartamtu ing masyarakat internasional, lan pangembangan ekonomi donya uga wis ...
    Waca liyane
  • Laser cutting machine —printing and cutting two in one

    Mesin nglereni laser - nyetak lan nglereni loro ing siji

    Kanthi nggunakake nyebar saka mesin nglereni laser, sawetara perusahaan wis sijine nerusake syarat luwih kanggo mesin nglereni laser. Ing tartamtu, sawetara baris Déwan kudu mesin ngurutake workpieces. Mesin kasebut ngarep-arep menehi tandha produk kanthi LOGO perusahaan kanggo mbantu promosi perusahaan ...
    Waca liyane
  • What is the principle of optical path adjustment of laser cutting machine?

    Apa prinsip imbuhan path optik mesin nglereni laser?

    Lair saka mesin nglereni laser logam utamané kanggo nambah efficiency karya lan akurasi nglereni, amarga operasi manual adoh saka tliti dhuwur, banjur apa prinsip imbuhan path optik mesin nglereni serat laser? Kanthi nyetel sudut telung lensa, jalur cahya ...
    Waca liyane
  • Nesting For Residual Material

    Nesting Kanggo Bahan Sisa

    Ing proses produksi pabrik, asring ana akeh remnants ora duwe aturan baku. Utamané kanggo pelanggan nglereni-daya dhuwur, nggunakake efisien bahan keluwihan bisa nemen nambah tingkat panggunaan materi saka pabrik lan Ngartekno nambah th ...
    Waca liyane
  • High Power & Middle High Power Laser Cutting Machine Comparison

    Dhuwur Power & Tengah High Power Laser Cutting Machine Comparison

    Kacepetan nglereni tambah 87% ~ 493% Biaya Produksi Mesin Pemotongan Laser Suda 
    Waca liyane
  • Cheeron laser— serving for High-speed rail

    Cheeron laser- porsi kanggo High-kacepetan ril

    Saka taun 2017, perusahaan kita nambah mesin pemotong serat laser bahan coiling menyang generasi anyar. Sajrone 3 taun, kita miturut syarat pelanggan sing nglayani rel kacepetan dhuwur, kita nganyarke mesin pemotong laser serat bahan coiling saka generasi kaping pindho ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita