Teknologi anyar paling anyar kanggo mesin nglereni laser

  • Magical visual reproduction on remaining material

    Reproduksi visual magis ing materi sing isih ana

    Apa Reprocution Visual? Apa gunane sampeyan? Apa maneh gambar sampeyan? Apa Reprocution Visual? Sampeyan bisa njupuk phohos kanggo bahan sing isih ana banjur diimpor menyang piranti lunak, lan identifikasi sisa materi kanthi kamera. Liwat piranti lunak lan sunting kanggo ngethok. Apa gunane sampeyan? Nylametake kowe ...
    Waca liyane
  • Upgradeable laser cutting machine —high quality

    Mesin nglereni laser sing bisa dianyari - kualitas tinggi

    Luwih saka 40 taun kepungkur wiwit reformasi lan pambukaan. Ing reformasi ekonomi skala gedhe iki, tingkat ekonomi China wis berkembang kanthi cepet. Volume ekonomi total uga duwe posisi tartamtu ing masarakat internasional, lan pangembangan ekonomi ...
    Waca liyane
  • Laser cutting machine —printing and cutting two in one

    Mesin pemotong laser — nyithak lan nglereni loro dadi siji

    Kanthi nggunakake mesin nglereni laser kanthi wiyar, sawetara perusahaan nyedhiyakake luwih akeh syarat kanggo mesin pemotong laser. Utamane, sawetara jalur perakitan kudu nyusun bahan kerja. Mesin kasebut ngarep-arep menehi tandha produk karo LOGO perusahaan kanggo mbantu promosi ...
    Waca liyane
  • What is the principle of optical path adjustment of laser cutting machine?

    Apa prinsip penyesuaian jalur optik mesin pemotong laser?

    Lair mesin pemotong laser logam utamane kanggo nambah efisiensi kerja lan akurasi nglereni, amarga operasi manual adoh saka presisi tinggi, mula apa prinsip penyesuaian jalur optik mesin pemotong laser serat? Kanthi nyetel sudhut saka telung lensa, dalan cahya ...
    Waca liyane
  • Nesting For Residual Material

    Sarang Kanggo Bahan Sisa

    Ing proses produksi pabrik, asring ana sisa-sisa sing ora teratur. Utamane kanggo pelanggan nglereni daya dhuwur, panggunaan efisiensin saka bahan turah bisa nambah tarif pemanfaatan material pabrik lan nambah ...
    Waca liyane
  • High Power & Middle High Power Laser Cutting Machine Comparison

    Comparison Mesin Nglereni Laser Daya Tinggi & Tengah

    Kacepetan nglereni tambah 87% ~ 493% Biaya Produksi Mesin Nglereni Laser Ngurangi Ngurangi 
    Waca liyane
  • Cheeron laser— serving for High-speed rail

    Cheeron laser— nglayani kanggo rel kanthi kecepatan tinggi

    Saka 2017 taun, perusahaan kita ningkatake mesin nglereni laser serat bahan kanggo generasi anyar. Sajrone 3 taun, kita miturut persyaratane para pelanggan sing nyepetake ril sepi Berkecepatan Tinggi, kita nganyarke mesin nglereni laser serat bahan coiling saka generasi kaping ...
    Waca liyane