Mesin pemotong laser pipa kanthi loading lan bongkar otomatis

  • Pipe Laser Cutting Machine With Automatic Loading And Unloading

    Mesin Nglereni Pipa Laser Kanthi Memuat lan Mbusak Otomatis

    Daya: 1000W-3000W
    Jinis Tabung: pipa bunder, kothak, persegi panjang, oval, segi telu lan pipa C
    Ukuran tabung: pipa bunder 20-219mm, pipa persegi 150 * 150mm
    Kepala nglereni: Raytool (fokus otomatis)
    Sumber laser: IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)
    Rong dhuwit
    Chuck Ngarep: Pneumatik
    Chuck Tengah: Pneumatik
    Chuck Bali: Pneumatik
    Maksimum Ngunggah
    Pipa tunggal: 200kgs
    Ngunggah: Opsional