Mesin Pemotong Laser Meja Shuttle

Katrangan singkat:

Kekuwatan 1500W-4000W
Ukuran tabel  1500x3000mm / 2000x4000mm / 2000x6000mm
Nglereni sirah Raytool-fokus
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)

Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Laser cutting machine5

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake pamrosesan logam / papan galangan kapal / bangunan lan bahan kandel liyane.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan merek terkenal kanthi kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

Parameter Teknis

Barang

Parameter

3000W

1

Generator Laser

IPG Jerman, utawa Raycus buatan China

2

Dawane Laser

1070nm

3

Frekuensi Baleni Laser

CW

4

Sistem nyopir mekanik

Rak & Pinion, ATLANTA, Jerman

5

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

6

Unit servo sumbu X

Fuji, Jepang

7

Y unit servo poros

Fuji, Jepang

8

Unit servo sumbu Z

Fuji, Jepang

9

Matesi watesan

NPN, Omron Jepang

10

Min Linewidth

0,2mm (kanggo bahan kandhel kurang saka 0.4mm)

11

Maks. Ngethok kekandelan

≤20mm kanggo baja karbon
≤10mm kanggo waja tahan karat

12

Terus Waktu Kerja

≥20 jam

13

Maks. Ukuran Potong

1500 * 3000mm

2000 * 4000mm

2000 * 6000mm

14

Akurasi Nglereni Wortable

0,05mm / m

15

Presisi Posisi sing Diulang

± 0,05mm / m

16

Pasokan Daya

Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel Nglereni

Shuttle Table Laser Cutting Machine01
Shuttle Table Laser Cutting Machine02
Shuttle Table Laser Cutting Machine03

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining produsen pemotong laser serat 3015 3000w paling gedhe lan profesional ing China. Kanthi klompok personel sing profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan mesin pemotong laser serat 3015 3000w kanthi rega murah lan kualitas apik kanthi layanan paling apik.

Informasi liyane nambah wechat ing ngisor iki: nacy2010-cloud


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita