Pemotong Laser Cilik — 500mmx500mm

Katrangan singkat:

Kekuwatan 1000W-3000W
Ukuran tabel  500x500mm
Nglereni sirah Raytool (fokus otomatis)
Sumber laser IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)
Versi mesin konfigurasi normal utawa konfigurasi dhuwur bisa dipilih 

Detail Produk

Tag Produk

Small Laser Cutter---500mmx500mm-5
Small Laser Cutter---500mmx500mm-6
Small Laser Cutter---500mmx500mm-7

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane digunakake kanggo bingkai logam kaca lan produksi iklan karakter / logo.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan merek terkenal kanthi kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

Konfigurasi Normal ---- Parameter Teknis

Barang

Parameter

1000W

1

Generator Laser

Diimpor utawa digawe ing China Opsional

2

Dawane Laser

1070nm

3

Frekuensi Baleni Laser

CW

6

Sistem nyopir mekanik

Screw Ball, Taiwan

9

Sistem PC

Kontrol industri, EVOC, Taiwan

10

Unit servo sumbu X

750W servo single drive, Fuji, Jepang

11

Y unit servo poros

900W servo single drive, Fuji, Jepang

12

Unit servo sumbu Z

400W servo single drive, Fuji, Jepang

13

Matesi watesan

NPN, Omron Jepang

5

Min Linewidth

0,2mm (kanggo bahan kandhel kurang saka 0.4mm)

6

Maks. Ngethok kekandelan

≤6mm kanggo baja karbon                   
≤4mm kanggo waja tahan karat

7

Terus Waktu Kerja

≥20 jam

8

Maks. Ukuran Potong

50 * 50cm

10

Akurasi Nglereni Wortable

0,05mm / m

11

Presisi Posisi sing Diulang

± 0,05mm / m

12

Pasokan Daya

Telung tahap 5 kabel AC 380V ± 5% , 50Hz ± 1%

Sampel Nglereni

Small Laser Cutter---500mmx500mm-8
Small Laser Cutter---500mmx500mm-10
Small Laser Cutter---500mmx500mm-9
Small Laser Cutter---500mmx500mm-04
Small Laser Cutter---500mmx500mm-05
Small Laser Cutter---500mmx500mm-03

Cheeron Laser(Laser QY) kondhang minangka salah sawijining sing paling gedhe ing taun 1530 1000w serat laser cutter produsen lan pemasok ing China. Kanthi klompok personel profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan 1530100Mesin pemotong laser serat 0w kanthi rega murah lan kualitas apik kanthi layanan paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita