Pemotong laser tabung cilik

Katrangan singkat:

Daya: 1000W-2000W
Jinis Tabung: pipa bunder, kothak, persegi panjang, oval, segi telu lan pipa C
Ukuran tabung: pipa bunder 20-100mm, pipa persegi 70 * 70mm
Kepala nglereni: Raytool (fokus otomatis)
Sumber laser: IPG (merek Jerman) / Raycus (merek China)
Rong dhuwit
Chuck Ngarep: Pneumatik
Chuck Bali: Pneumatik
Max Maksimum:
Pipa tunggal: 150kgs
Ngunggah: Opsional


Detail Produk

Tag Produk

Laser cutting machine4
Sheet And Tube Laser Cutting Machine001

Lamaran

Mesin nglereni serat laser tengah digunakake ing proses pamrosesan baja karbon, stainless steel, baja paduan, lembaran galvanis, pemotongan kecepatan tinggi lembaran aluminium. Biasane nggunakake forkitchenware, isi lemari, elevator lan macem-macem produksi lemari.

Pemotong Laser Fiber kalebu generator laser, sistem kontrol, sistem gerakan, sistem optik, sistem pendingin, sistem ekstraksi asap, nggunakake motor servo lan transmisi lan merek pandhuan merek terkenal kanthi kinerja sing apik banget kanggo nggayuh akurasi gerakan sing apik ing negara kanthi kecepatan tinggi.

1500W Tube Laser Cutting Machine4
Small tube laser cutter2
Small tube laser cutter3
Small tube laser cutter5

Jinis Pipa

1500W Tube Laser Cutting Machine5

Sampel Nglereni

Small tube laser cutter9
1500W Tube Laser Cutting Machine10
1500W Tube Laser Cutting Machine6
1500W Tube Laser Cutting Machine7

Cheeron Laser (QY Laser) kondhang minangka salah sawijining produsen mesin pemotong laser serat 0160 + 6m 1500w paling gedhe lan profesional ing China. Kanthi klompok personel sing profesional lan efektif, bisa menehi sampeyan mesin pemotong laser serat 0160 + 6m 1500w kanthi rega murah.

1500W Tube Laser Cutting Machine12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita