Mesin Nglereni Laser koil baja

Katrangan singkat:

Koil nglereni mesin nglereni laser kanthi kaos kaki vaksin otomatis kanggo diundhuh


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Nglereni Laser Coil Fed kanthi tabel rolling lan unloading otomatis (kanggo nglereni geometri kompleks):

Deleng video mesin sing digunakake ing:

Steel coil Laser Cutting Machine2
Steel coil Laser Cutting Machine3

Bidang Aplikasi

Khusus kanggo Kabinet Filing, tungku Dapur, lemari es, kabinet sampul mobil lan sepur, Chassis lan Kabinet, rotors lan sapanunggalane produksi, lan kekandelan lembaran materi kurang saka 2mm baja karbon, baja tahan karat, baja silikon, baja galvanis lan bahan gulungan logam liyane. 

Parameter Teknis

■ Bobot Ngunggah Bahan: ≤5 ton
■ Parameter Sistem Decoiling: Akurasi Flatness ± 0,5mm
■ Kandel Lembar Ngatasi: ≤2mm
■ Lebar Ngatasi: ≤1300mm
■ Akurasi Sistem Pakan: ± 0.2mm

Keuntungan super desain kanggo mesin

Siji mesin kanthi integral telu ing siji fungsi yaiku uncoiling, dipakani lan dipotong, dibongkar sing ngilangi cara produksi tradisional, mesin iki minangka lini produksi otomatis, kanthi kaluwihan:
1. ngirit biaya tenaga kerja: siji buruh bisa operator mesin kasebut
2. ngirit wektu mbukak lan mbongkar wektu, nambah efisiensi produksi 2 kali
3. Biaya bahan koil luwih murah tinimbang sheet, biaya straightening bisa ngirit 20usd / ton
4. cocok kanggo macem-macem produksi lan non-standar, file nglereni bisa bebas disimpulake kanggo ngirit bahan, tingkat pemanfaatan material umume luwih saka 90% ~ 95%
5. materi ing koil mbutuhake ruang pabrik kurang, trep kanggo ngatur stok


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita